Mensen kopen niet het beste product maar het beste verhaal

StoryBoost brengt jouw bedrijfsverhaal tot leven

Coen Nuijten is de oprichter en het gezicht van StoryBoost. Samen met een klein team zijn ze gek op verhalen. Maar vooral op de persoonlijke bedrijfsverhalen. 

Coen is zelf ook een echte verhalen verteller. Met zijn aanstekelijke energie heeft hij al ruim 300.000 mensen geïnspireerd, 5 boeken geschreven en vele bedrijven geholpen om hun verhaal tot leven te brengen. 

jaar ervaring

trainingen

boeken

De huilende baby vs muziek

Een huilende baby maakt geluid net als muziek geluid is. Toch wordt de één wel als prettig ervaren en de ander niet. Zo is dat ook met tekst. Een feitelijk goede theorie is minder prettig onthouden dan een harmonieus verhaal. 

Verhalen kan je tot wel 10 keer beter onthouden

Daarom houden wij bij StoryBoost van verhalen. En geloven we dat zowel de ondernemer als het team een goed verhaal moeten hebben die van binnenuit wordt geboren. Als dit klopt met je boodschap naar buiten voelen mensen dat en zal de omzet groeien. Tenslotte kopen jouw klanten niet het beste product maar het beste verhaal.

Recensies

Coen weet op een vlotte en inspirerende manier mensen aan te spreken en te prikkelen. Hij weet de aandacht vast te houden door zijn enthousiasme en gedrevenheid om zijn boodschap over te brengen. 

Martijn van der Haven

Lidl

Coen is een inspirator niet alleen binnen bedrijven maar ook voor de groep aan de rand van de maatschappij.

Dirk Dane

Harde leerschool

Oud aanvoerder Nederlands Rugbyteam

Kom in contact