Talentenanalyse

Werken vanuit je unieke drive en talent is niet alleen leuker maar ook goedkoper.

Talentanalyse

Ontdekken hoe jij gemaakt bent

Bij StoryBoost brengen we bedrijfsverhalen tot leven door jouw unieke verhaal centraal te stellen. Dit doen we door onder andere gebruik te maken van het TMA-assessment (Talent Motivatie Analyse). Deze kwaliteitstool biedt inzicht in jouw talenten en drive, waardoor je de potentie hebt om jouw unieke verhaal te leven.

We nemen je stap voor stap mee in het verkennen van de mogelijkheden die TMA biedt, waardoor je verborgen talenten bij jezelf en je collega’s ontdekt. Veel dingen weet je al over jezelf. Maar door woorden te geven aan dat wat je ergens al weet krijgt jouw verhaal de ruimte om tot leven te komen.

Met StoryBoost gaan we stapje verder!

Er zijn honderden mogelijkheden om jezelf beter te leren begrijpen. Maar als jouw brein het niet accepteert, zul je er niets mee doen. Daarom zien we de analyse als een tool, niet als een doel. Na uitgebreid de analyse te hebben besproken in een gesprek, gaan we in een tweede ontmoeting aan de slag met jouw unieke verhaal. Waar ben jij voor gemaakt? Dit brengen we tot leven door 3 kernwoorden te kiezen die jou typeren; 2 principes die jij van nature wilt naleven en 1 verhaal in een metafoor. Dit bundelen we samen in een persoonlijke tekening, gemaakt door een van de beste tekenaars van Nederland, Arjen Niezen. Veel persoonlijker ga je het niet krijgen.

Een aantal bedrijven die je voor gingen…

Ontdek jouw talent